Events Enquiries

Een evenement organiseren?

Facilities

Culturele locatie
Ontvangstbalie
DJ Booth
Bar
Gratis Wi-Fi
LCD projectors
Ingebouwde schermen
Audio apparatuur
Gekleurde licht opties
Garderobe
Bewakings faciliteiten
State-of-the-art geluidssysteem

Download Brochure [PDF]

Een evenement organiseren?

Organiseer je volgende event bij 5&33! Onze team organiseert creatieve feesten, team building events, product lanceringen en meer. Onze unieke locatie met een artistieke achtergrond zal voor een inspirerende evenement zorgen.

Dinner

Organiseer een dinner bij 5&33 voor 2 of voor max. 200 personen. Het 5&33 Restaurant heeft een capaciteit voor groepen tot 30 personen, de 5&33 Lounge voor groepen tot 70 personen en de 5&33 Gallery voor groepen van 40 – 200 personen (afhankelijk van de exhibition).

Recepties & Feesten

Ben je van plan om een receptie of feest te organiseren? Dan is 5&33 the place to be! De 5&33 Bar heeft een capaciteit voor groepen tot 30 personen, de 5&33 Library voor groepen tot 100 personen en de 5&33 Gallery voor groepen tot 200 personen.

Presentaties & Vergaderingen

De 5&33 Gallery biedt een artistieke ruimte om een vergadering of product presentatie te organiseren. De unieke ruimte is ideaal voor een creatieve vergader sessie en biedt verschillende faciliteiten aan zoals een beamer, scherm en geluidsystemen.

Private Dining

De Private Dining biedt een intieme setting voor een exclusieve ervaring op 5&33. Organiseer uw familiediner, uw zakelijke bijeenkomst of uw feestelijke gelegenheid in deze moderne uitstraling voor maximaal tien personen. Geniet van een van onze groepsmenu’s of selecteer gerechten uit ons à la carte menu terwijl u geniet van het comfort en luxe. Breng het naar een ander niveau en voeg wat decoraties of verrassingselementen toe voor een memorabel evenement.

Fashion & andere

5&33 is de perfecte locatie voor een fashion of beauty evenement. De creatieve décor en belichtingen maken de evenement onvergetelijk. Wij bespreken je evenement graag persoonlijk met je!

5&33 exclusive

Op zoek naar een exclusieve, moderne en bruisende locatie voor een private event tot 600 personen?
5&33 is ook beschikbaar voor privé evenementen. De opstelling van alle ruimtes is flexibel en kan met elkaar worden gecombineerd. Denk hierbij aan een zittend diner tussen de bijzondere inrichting, maar ook aan een groot feest of walking dinner voor maar liefst 600 personen.
Laar ons events team je de ware aard van gastvrijheid zien door mee te denken in totaalconcepten waar eten, drinken, entertainment, decoratie en meubilair samenkomen tot een spetterend event!

Make an Enquiry

Name*

Email*

Company

Phone Number*

Date of event*

Time of event

Number of guests

Tell us about your event

Reserveer +

5&33 is tijdelijk gesloten

Lieve vrienden,

Vanwege de regulaties omtrent COVID-19 heeft ook 5&33 sinds 15 maart, als preventieve maatregel, haar deuren tijdelijk gesloten. We willen jullie graag bedanken voor jullie voortdurende steun en loyaliteit aan 5&33. Zorg voor jullie zelf en elkaar, stay safe en hopelijk mogen wij jullie dan spoedig weer verwelkomen, in goede gezondheid!