Dichtbij het centraal station

Dichtbij het centraal station

5&33, in het art'otel amsterdam, combineert kunst, design, cultuur en lifestyle met een mediterraans shared dining menu. 5&33 bevindt zich op de hoek van de Martelaarsgracht en de Prins Hendrikkade, op zeer korte loopafstand van het Centraal Station in Amsterdam.

De ingang van 5&33 is achter de vintage ijzeren deur!

Geopend voor ontbijt, lunch, diner & en drankjes, van 6.30 uur tot 1.00 uur op werkdagen & 6.30 uur tot 2.00 uur in het weekend.

Informatie

Parkeren

Speciaal voor onze gasten bieden wij parkeerservice aan € 50 per 24 uur. Als u van deze service gebruik wilt maken, verzoeken wij u vriendelijk om 30 minuten van tevoren te reserveren. Neem contact op met onze receptie via: +31 20 820 5333 of reservations@5and33.nl.

Het adres voor valet parking is Prins Hendrikkade 26, 1012 TM, Amsterdam.

Als je daar bent aangekomen, kun je ons bellen op +31 20 820 5333 en we zullen je helpen het parkeren van uw auto.

U kunt er ook voor kiezen om uw auto zelf te parkeren voor € 40 per 24 uur of 5 euro per uur met een maximum van € 40. Als u uw parkeerkaart van tevoren boekt, krijgt u korting en betaalt u slechts € 20 voor 24 uur.

Fietsen

Er is voldoende ruimte voor je fiets bij de fietsenstalling van het centraal station, tegenover 5&33. Onze collega’s kunnen je adviseren waar je het beste je fiets neer kan zetten.

Taxi’s

Ben je klaar met drankjes en dineren? Laat ons dan een taxi voor je bellen.

art'otel

Ontdek de speciale touch van het art’otel  

Dit designerhotel mixt kunst en leven in het hart van kosmopolitisch Amsterdam. Het werk van Atelier Van Lieshout doordringt iedere hoek, het spectaculaire kunstgordijn vertoont bewegende beelden en beneden is kunstgalerie waar een een gevarieerd programma van tentoonstellingen wordt georganiseerd. art’otel amsterdam biedt een inspirerende omgeving waarin u ideeën kunt delen, uw kennis van kunt uitbreiden en u uzelf kunt onderdompelen in een cultuurrijke omgeving.

Reserveer +

5&33 is tijdelijk gesloten

Lieve vrienden,

Vanwege de regulaties omtrent COVID-19 heeft ook 5&33 sinds 15 maart, als preventieve maatregel, haar deuren tijdelijk gesloten. We willen jullie graag bedanken voor jullie voortdurende steun en loyaliteit aan 5&33. Zorg voor jullie zelf en elkaar, stay safe en hopelijk mogen wij jullie dan spoedig weer verwelkomen, in goede gezondheid!